Compromís

Xavier Alsina treballa per tal que el negoci creixi de forma sostenible i mantenint sempre els màxims estàndards de qualitat, transferint coneixement i valor generat als seus clients.

ISO 9001 - Sistema de Gestió de Qualitat

ISO 9001 - Sistema de Gestió de Qualitat

Xavier Alsina disposa d’un sistema de gestió de qualitat que engloba totes les fases dels nostres projectes, des de l’adquisició de materials i serveis, l’execució de les obres, la gestió dels acabats i el servei post-venda.

ISO 45001 - Sistema de Prevenció

ISO 45001 - Sistema de Prevenció

Xavier Alsina manté un compromís actiu de prevenció, que va més enllà de les obligacions legals en matèria de seguretat i salut que permet disminuir els riscos laborals i fomentar una cultura preventiva.

ISO 14001 - Sistema de Gestió Mediambiental

ISO 14001 - Sistema de Gestió Mediambiental

Xavier Alsina compleix l’estàndard internacional que certifica el sòlid compromís amb la prevenció i reducció dels impactes mediambientals derivats de la nostra activitat.

Gestor Residus E-1135.09

Gestor Residus E-1135.09

Xavier Alsina està autoritzada per l’Agència de Residus de Catalunya per a les activitats de valoració de runes i d’altres residus de la construcció i deconstrucció, gestionant residus corresponents a enderrocs i altres residus de la construcció.

Retirada Amiant RERA 12/AG/04

Retirada Amiant RERA 12/AG/04

Xavier Alsina està inscrita al registre d’empreses amb risc d’amiant (RERA) per a dur a terme activitats o operacions amb amiant.

MENU

Xavier Alsina S.L.

Utilitzem cookies per tal de millorar la teva experiència web. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca