Avís legal

El lloc web i el domini www.xavieralsina.com corresponen a XAVIER ALSINA, S.A. (en endavant XAVIER ALSINA), amb CIF A-17.228.131, domiciliada 17459 Campllong, Camí de Fornells, 23 -tel. 972.460.950, a/e comercial@xalsina.com. Figura inscrita en el Registre Mercantil de Girona, en el Tom 295, Foli 70, Fulla Gi-5645.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics, pertanyen a XAVIER ALSINA, o a tercers que n’han autoritzat el seu ús específicament en el seu lloc web. XAVIER ALSINA presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. XAVIER ALSINA n’autoritza la utilització exclusivament per difondre els seus productes o serveis. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a XAVIER ALSINA, que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritza la utilització dels logotips, dissenys, marques o altres signes distintius de XAVIER ALSINA ni dels clients de XAVIER ALSINA sense autorització expressa, prèvia i per escrit dels respectius titulars dels drets.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a www.xavieralsina.com (framing).

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Tot i que XAVIER ALSINA actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti.

XAVIER ALSINA no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules.

MENU

Xavier Alsina S.L.

Utilitzem cookies per tal de millorar la teva experiència web. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca