La nostra empresa

Xavier Alsina és una empresa familiar de tercera generació amb més de 33 anys d'experiència que es caracteritza per la seva professionalitat i pel seu tracte personalitzat als clients.

QUI SOM?

Xavier Alsina, construint futur

Xavier Alsina és una empresa familiar de tercera generació amb més de 33 anys d’experiència que es caracteritza per la seva professionalitat i pel seu tracte proper i personalitzat cap als clients.

L’empresa, fundada pel Sr. Ramon Alsina i Torrent, és dirigida per Xavier Alsina i Falgàs des de l’any 1986, qui actualment compta amb l’ajuda del seu fill Alex Alsina i Puertas.

Xavier Alsina centra la seva activitat en obra civil i edificació, destacant la seva àmplia experiència en edificació industrial i residencial. L’empresa disposa d’una gran quantitat de recursos propis que ens permeten aportar un valor afegit als nostres projectes i guanyar-nos la confiança dels nostres clients.

Amb l’ajuda imprescindible del nostre equip humà, ens esforcem cada dia per a adaptar-nos a les noves exigències del mercat i de la societat, respectant el medi ambient i oferint un alt nivell qualitatiu en tots els nostres projectes.

La nostra àrea d’actuació es basa en la província de Girona i Barcelona, on disposem de delegacions per tal d’acostar els nostres serveis al client final, aportant sempre un valor afegit.

Missió

Posicionar-se com un dels principals actors a Catalunya en el sector de la construcció, potenciant constantment la seva capacitat tècnica i competitivitat, i d’aquesta manera maximitzar la creació de valor en la relació amb els clients i continuar atraient talent a l’empresa.

Visió

Una referència en el sector de la construcció i del desenvolupament d’infraestructures i edificacions, tant públiques com privades. Una empresa amb vocació social que està compromesa amb el progrés econòmic de manera sostenible.

Valors

Totes les activitats estan orientades a aconseguir la màxima satisfacció dels clients i a crear una relació de col·laboració a llarg termini. Xavier Alsina està fermament compresa en col·laborar en el benestar social, i així ho fem cada any.

HISTÒRIA

Xavier Alsina

Xavier Alsina i Falgàs es fa càrrec de l’empresa familiar, i tres anys més tard, concretament l’any 1989, la converteix en societat anònima, Xavier Alsina S.A.
1986

Formigons Alsina

Formigons Alsina inicia la seva activitat amb una planta de producció a Campllong (Girona). Actualment disposa de 5 plantes de producció repartides estratègicament per Catalunya.
1990

Ciments de Catalunya

Fruit de la necessitat d’utilitzar el ciment com a matèria prima per a la fabricació del formigó, l’any 1994 es crea Cimencat, empresa dedicada a la importació, fabricació i comercialització de ciments a granel i en sacs pels mercats del sud de França i del nord d’Espanya.
1994

Bricoceràmic

Bricoceràmic inicia la seva activitat l’any 2001, oferint una àmplia varietat de materials, d’alta qualitat, per a la construcció i decoració de la llar.
2001

Àrids Jaume Colomer

L’any 2002 es crea Àrids Jaume Colomer, i d’aquesta manera es tanca el cicle de producció del formigó, disposant d’una de les matèries primes principals, l’àrid.
2002

Giromix

Inicia la seva activitat l’any 2005, oferint morters i formigons dosificats en sitges, sent a dia d’avui una de les principals empreses del seu sector a Catalunya.
2005

Constructora Tècnica ABINSA

Es crea la constructora tècnica ABINSA, per tal de poder realitzar la construcció de projectes claus en mà, especialment industrials, a tot l’estat espanyol.
2017

Seu

Seu central de Xavier Alsina

Camí de Fornells, 23
17459 - Campllong (Girona)

972 46 09 50

comercial@xalsina.com

MENU

Xavier Alsina S.L.

Utilitzem cookies per tal de millorar la teva experiència web. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca