Projectes

Empresa

Xavier Alsina S.A. ConstructoraXAVIER ALSINA, S.A., dedicada a la construcció industrial i obra pública, té la seva seu al Polígon de Les Ferreries, Camí de Fornells, núm. 23, 17459 de Campllong (Girona).

Els orígens de Xavier Alsina, S.A. cal buscar-los a l’empresa que va crear en el seu dia el Sr. Ramon Alsina i Torrent. Al 1986, Francesc Xavier Alsina Falgàs es va fer càrrec de l’empresa familiar, i tres anys més tard, concretament al Juny del 1989, la va convertir en societat anònima.

Inicialment, l’entitat es dedicava a oferir maquinària a les empreses constructores, però a partir de 1992 va començar a realitzar pel seu compte obres d’edificació i d’urbanització (tant a nivell públic com privat), donat que des del començament Xavier Alsina, S.A. ha tingut clar que ha de mirar cap al futur amb afany de superació i adaptar-se a les noves exigències, per tal d’oferir als seus clients un alt nivell qualitatiu i competitiu.

L’any 1999, Xavier Alsina, S.A. va fer un gran tomb assolint una important cota d’obra pública a les comarques gironines; aquest gir es va poder dur a terme gràcies a una nova estratègia basada en la professionalitat del nostre equip humà i una bona gestió dels recursos. Des d’aleshores, l’empresa ha executat diverses obres d’Edificació de tot tipus (escoles, centres cívics i de serveis, pavellons, camps de futbol i centres esportius, complexes industrials, edificis d’habitatges, etc.), així com obres d’Urbanització i infraestructures (polígons industrials, carrers i carreteres, rotondes, serveis afectats, obres portuàries, etc.), tant a nivell d’administració local i autonòmica com estatal.

Poder assumir aquest volum d’obra ha estat possible gràcies a l’àmplia experiència dels treballadors, al compromís d’aquests en la millora continuada del servei i als recursos propis amb què compta l’empresa, els quals asseguren una feina ben feta i, per tant, la satisfacció dels nostres clients.

Entre els nostres principals clients hi podem trobar ajuntaments, la Diputació de Girona, diversos Consells Comarcals, el Departament de Política Territorial de la Generalitat, el Ministeri de Foment i múltiples Juntes de Compensació, així com diverses empreses, de diferents sectors industrials i de reconegut prestigi, dins el nostre territori.

Admin